The night before, soak the chickpeas, beans and lentils in separate bowls.
Накануне вечером замочите нут, фасоль и чечевицу в отдельных мисках.
Boil the chickpeas, lentils and beans that we soaked the night before in a pan with enough water.
Отварите нут, чечевицу и фасоль, которые мы замочили накануне вечером, в кастрюле с достаточным количеством воды.
Chop the greens and add some to the soup.
Зелень порубите и часть добавьте в суп.
Fry the onion in a frying pan until golden brown, add spices and flour. Fry for a couple of minutes.
На сковороде обжарьте лук до золотистого цвета, добавьте специи, муку. Обжарьте пару минут.
Add the roast to the soup and stir.
В суп добавьте зажарку, перемешайте.
Add noodles to the soup. Cook over medium heat.
Добавьте в суп лапшу. Варите на среднем огне.
At the end of cooking, dilute cottage cheese in the soup and add chopped herbs. Leave on the fire for a few more minutes.
В конце готовки разведите в супе творог и добавьте рубленую зелень. Оставьте на огне еще на несколько минут.
Turn off the heat and let it brew under the lid.
Отключите нагрев и дайте настояться под крышкой.