List all products according to the list of ingredients. Before slicing, remove the mozzarella cheese from the refrigerator 30 minutes before slicing, remove the ball of cheese from the marinade, and leave on a sieve to drain excess liquid. You should not cut the cheese too thin, as it will break during the formation of the salad. Prepare the dishes that you will use.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов. Сыр моцарелла перед самой нарезкой достаньте из холодильника за 30 минут, шарик сыра достаньте из маринада, и оставьте на сите, чтобы стекла лишняя жидкость. Сыр слишком тонко резать не стоит, так как он будет ломаться во время формирования салата.Приготовьте посуду, которой будете пользоваться.
Cut the washed ripe tomatoes and mozzarella into slices 5 mm thick.
Промытые спелые томаты и моцареллу разрежьте на ломтики толщиной в 5 мм.
Place the chopped tomatoes and mozzarella on a prepared, nice, large platter and place them in alternating order, one after the other.
На подготовленное красивое, большое блюдо разложите нарезанные томаты и моцарелу, разложите в чередующемся порядке друг за другом.
Top the chopped tomatoes and mozzarella with washed, fresh, juicy basil leaves.
Сверху на нарезанные томаты и моцарелу добавьте промытые свежие листья сочного базилика.
Season the prepared salad with salt and black pepper to your taste.
Подготовленный салатик посолите и поперчите солью и черным перцем по своему вкусу.
Drizzle fresh olive oil over the prepared chopped salad ingredients and add balsamic dressing for a zing.
Сбрызните готовые нарезанные ингредиенты салата свежим оливковым маслом и для пикантности добавьте бальзамический соус.
Serve a quick salad with fresh mozzarella and juicy tomatoes chilled and be sure to lightly drizzle with olive oil and balsamic dressing before serving. You can also sprinkle the salad with toasted pine nuts or sesame seeds.
Быстрый салат со свежей моцареллой и сочными томатами подавайте на стол охлажденным и обязательно перед подачей слегка сбрызните его оливковым маслом и бальзамическим соусом. Можете так же посыпать салат поджаренными кедровыми орешками или кунжутом.