Peel all the onions, rinse them thoroughly and dry.
Почистите все луковицы, хорошенько их промойте и обсушите.
Cut the onion into half rings and set it aside for now. Prepare the marinade. To do this, pour water into a small saucepan, add salt, sugar, vinegar, oil, bay leaf and cloves. Bring the marinade to a boil over high heat and cook for about 3 minutes. Don't turn off the fire.
Нарежьте лук на полукольца и пока отложите его. Приготовьте маринад. Для этого в небольшую кастрюлю налейте воды, добавьте к ней соль, сахар, уксус, масло, лавровый лист и гвоздику. Доведите маринад до кипения на сильном огне и варите его около 3 минут. Огонь не выключайте.
Add the onion to the prepared marinade, turn off the heat and let it brew for 5-10 minutes. Place the infused onions into sterilized jars and seal them. Be sure to check with your hand how tightly you closed them. Turn them upside down and wrap them well in a warm blanket. When the jars have cooled completely, transfer them to a cool place.
В готовый маринад выложите лук, выключите огонь и дайте ему настояться 5-10 минут. Настоявшийся лук переложите в стерилизованные банки и закатайте их. Обязательно проверьте рукой, как плотно вы их закрыли. Переверните их крышкой вниз и хорошо укутайте в теплое одеяло. Когда банки полностью остынут, перенесите их в прохладное место.
Serve pickled onions with meat; it complements it perfectly.
Подавайте маринованный лук с мясом, он отлично его дополняет.