Rinse the rice with cold water. Peel the garlic clove. Rinse the green onions and dry with a paper towel.
Промойте рис холодной водой. Почистите зубчик чеснока. Зеленый лук ополосните и просушите бумажным полотенцем.
Pour the rice into a ladle, pour a glass of cold water, add a pinch of salt and put on fire. When the water boils, reduce the heat to low and cover the rice with a lid. Cook it for 10-15 minutes until done.
Насыпьте рис в ковшик, залейте стаканом холодной воды, добавьте щепотку соли и поставьте на огонь. Когда вода закипит, убавьте огонь до минимума и накройте рис крышкой. Варите его 10-15 минут до готовности.
Slice the green onions into thin pieces. Chop the garlic.
Нарежьте зеленый лук тонкими перышками. Чеснок измельчите.
Heat the vegetable oil in a frying pan and fry the garlic for 1-2 minutes over medium heat until a pleasant aroma appears.
Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте чеснок 1-2 минуты на среднем огне до появления приятного аромата.
Place the boiled rice in the pan and stir it.
Выложите в сковороду отваренный рис и перемешайте его.
Break two eggs into the rice.
Разбейте в рис два яйца.
Fry the rice and eggs for 5 minutes over medium heat, stirring occasionally. Pepper and salt the dish.
Обжарьте рис с яйцами в течение 5 минут на среднем огне, периодически помешивая. Поперчите и посолите блюдо.
Add green onions and stir. Remove rice from heat.
Добавьте зеленый лук и перемешайте. Снимите рис с огня.
Add a little soy sauce to the rice and sprinkle it with sesame seeds, then the dish will take on an Asian flavor.
Добавьте в рис немного соевого соуса и посыпьте его кунжутом, тогда блюдо приобретет азиатский колорит.