Peel and wash potatoes, carrots, onions and garlic. Take a medium saucepan. Prepare the rest of the necessary ingredients.
Почистите и помойте картофель, морковь, лук и чеснок. Возьмите среднюю кастрюлю. Приготовьте остальные необходимые ингредиенты.
Cut the carrots into strips, and the onions and potatoes into small cubes. Cut the chili pepper and garlic into thin slices and fry them in a prepared pan in vegetable oil until golden brown. Then remove the garlic and chili pepper and sauté the onions and carrots.
Нарежьте морковь соломкой, а лук и картофель небольшими кубиками. Перец чили и чеснок порежьте тонкими кружочками и обжарьте их в подготовленной кастрюле на растительном масле до золотистого цвета. Затем чеснок и перец чили уберите и пассируйте лук и морковь.
Pour water into the pan and, after boiling, add salt and pepper, add bay leaf and fish seasoning. Place the prepared potatoes there and cook until tender. Place pieces of canned saury into the broth, bring to a boil and turn off. At the end, add finely chopped greens.
В кастрюлю налейте воду и, после ее закипания посолите, поперчите, добавьте лавровый лист и приправу для рыбы. Отправьте туда подготовленный картофель и варите до готовности. Кусочки консервированной сайры выложите в бульон, доведите до кипения и выключите. В конце добавьте мелко нарезанную зелень.
Serve the canned saury fish soup in a deep plate, garnish with olives and a sprig of dill on top.
Подавайте уху из консервированной сайры в глубокой тарелке, сверху украсьте маслинами и веточкой укропа.