Before cooking, rinse the meat well under running water. Wash and peel the potatoes. Peel the onion and garlic.
Перед приготовлением мясо хорошо промойте под проточной водой. Картофель промойте и очистите от кожуры. Лук и чеснок почистите.
Cut the onion into half rings. Cut the washed beef into small pieces. Chop the pickled cucumbers into strips. Heat a frying pan with vegetable oil. Place pieces of meat on it. Fry it for fifteen minutes. The first five minutes on maximum heat, and then reduce it. Be sure to stir so that the meat does not burn.
Лук нарежьте полукольцами. Промытую говядину нарежьте на небольшие брусочки. Соленые огурцы нашинковать полосками. Разогрейте сковороду с добавлением растительного масла. Выложите на нее кусочки мяса. Обжаривайте его в течение пятнадцати минут. Первые пять минут на максимальном огне, а потом убавьте его. Обязательно помешивайте, чтобы мясо не пригорело.
When a crust appears on the meat, add onion to the pan. Fry for another 5 minutes over medium heat, stirring occasionally. Cut the garlic into small pieces and add to the meat and onions. Then add tomato paste into the pan. When the mixture boils, add salt and pepper. Since the dish has high acidity, you can add a couple of tablespoons of sugar if desired. Pour the brine into the dish and simmer over low heat for 40 minutes. 10 minutes before the meat is ready, add cucumbers to it. Add greens to the finished meat.
Когда появится корочка на мясе добавьте в сковороду лук. Жарьте еще 5 минут на среднем огне периодически помешивая. Нарежьте небольшими кусочками чеснок и добавьте к мясу с луком. Затем введите в сковороду томатную пасту. Когда смесь закипит, посолите и поперчите ее. Так как в блюде большая кислотность, при желании можно добавить пару ложек сахара. Влейте в блюдо рассол и тушите на слабом огне 40 минут. За 10 минут до готовности мяса добавьте к нему огурчики. К готовому мясу добавьте зелень.
Also cut the peeled potatoes into strips. In a separate frying pan, fry the potatoes in vegetable oil until tender. Don't forget to stir periodically. Salt the finished potatoes.
Очищенный картофель также нарежьте соломкой. На отдельной сковороде обжарьте картофель на растительном масле до готовности. Не забывайте периодически помешивать. Готовую картошку посолите.
Serve the dish in portions with fried potatoes. Sprinkle fresh chopped herbs on top for color and flavor.
Подавайте блюдо порционно с жаренным картофелем. Посыпьте сверху свежей нарубленной зеленью для цвета и аромата.