Prepare the main ingredients - take out the tomatoes, peaches, basil, wash them thoroughly and dry them with a napkin or towel. Separate the basil leaves from the sprigs.
Подготовьте основные ингредиенты - достаньте помидоры, персики, базилик, тщательно их помойте и просушите салфеткой или полотенцем. Отделите листы базилика от веточек.
Cut the peach in half and remove the pit. Cut the resulting peach halves into thin slices. In the same way, cut the tomatoes and Mozzarella into thin slices, after cutting the ingredients in half: tomatoes, cheese.
Разрежьте персик пополам, извлеките косточку. Получившиеся половинки персика порежьте тонкими ломтиками. Таким же образом нарежьте тонкими ломтиками помидоры, Моцареллу, предварительно разрезав пополам ингредиенты: помидоры, сыр.
Place slices of peaches, tomatoes and mozzarella on a serving plate, overlapping them in a circle, alternating them with each other.
Выложите ломтики персиков, помидоров и Моцареллы, на сервировочное блюдо внахлест по кругу, чередуя их между собой.
Drizzle the salad with olive oil before serving, add salt and pepper to taste (if necessary). Garnish the top of the salad with basil leaves.
Полейте салат перед его подачей к столу оливковым маслом, добавьте соль, перец по вкусу (в случае необходимости). Украсьте сверху салат листиками базилика.
For the richest flavor, add avocado slices. The green color of the avocado will add even greater contrast to the color scheme of the salad, and the delicate pulp with a nutty aftertaste will add richness to the prepared dish.
Для наиболее богатого вкуса добавьте ломтики авокадо. Зеленый цвет авокадо придаст еще больший контраст к цветовой гамме салата, а нежная мякоть с ореховым послевкусием придаст насыщенность к приготовленному блюду.