Wash the tomatoes and basil. Separate the basil leaves from the sprigs.
Помойте помидоры, базилик. Отделите листы базилика от веточек.
Cut the tomatoes into slices (plates) approximately 5 mm thick. Cut the Mozzarella cheese in the same way as the tomatoes, into slices (plates) approximately 5-7 mm thick.
Нарежьте помидоры кружочками (пластинами) толщиной примерно 5 мм. Сыр Моцарелла нарежьте так же, как и помидоры, кружочками (пластинами) толщиной примерно 5-7 мм.
Place chopped tomatoes and Macerella cheese on a plate one by one. You can lay out the chopped products in vertical rows or in a circle, depending on the size and shape of the dish.
Разложите на тарелку по очереди порезанные помидоры, сыр Мацерелла. Нарезанные продукты можете выложить вертикальными рядами или по кругу, в зависимости от размера и формы блюда.
Brush the top of the salad with pesto using a silicone pastry brush, or place a teaspoon of the sauce over the chopped ingredients.
Смажьте верху салат соусом «Песто», используя кулинарную кисточку из силикона, или выложите чайной ложкой «дорожку» соуса над нарезанными ингредиентами.
Drizzle the salad with olive oil before serving, sprinkle with salt and pepper. Also garnish the salad with fresh basil leaves.
Полейте салат оливковым маслом перед его подачей, посыпьте соль, перец. Также украсьте салат листиками свежего базилика.
You can serve the finished appetizer (salad) in the form of sandwiches, using slices of a crispy baguette, on which tomatoes, Mozzarella cheese, basil, seasoned with a little olive oil are nestled.
Готовую закуску (салат) можете подать в виде бутербродов, используя ломтики хрустящего багета, на который уютно расположатся помидоры, сыр Моцарелла, базилик, немного сдобренные оливковым маслом.