Wash the greens and peel the garlic.
Промойте зелень и очистите чеснок.
Cut the eggplant into slices and sprinkle with salt on both sides. After 20-30 minutes, rinse the eggplants and dry with a paper towel.
Баклажаны нарежьте слайсами и присыпьте солью с обеих сторон. Через 20-30 минут промойте баклажаны и просушите бумажным полотенцем.
Grind the garlic, herbs and walnuts. Mash the cheese with a fork until mushy.
Измельчите чеснок, зелень и грецкие орехи. Сыр разомните с помощью вилки до кашицеобразного состояния.
Fry the eggplants in vegetable oil until golden brown.
Обжарьте баклажаны на растительном масле до золотистой корочки.
Mix Feta cheese, garlic, parsley and walnuts, add salt and pepper.
Смешайте сыр Фета, чеснок, петрушку и грецкие орехи, добавьте соль и перец.
Place the eggplants on the board and place the filling on the edge of each. Wrap the roll.
Раположите баклажаны на доску и на край каждого выложите начинку. Заверните рулет.
Serve the rolls with herbs and vegetables.
Рулеты подавайте с зеленью и овощами.