Prepare all foods according to the ingredient list. Set out the container in which the cheese will melt. Clean the champignons from any remaining soil, wash and dry.
Приготовьте все продукты по списку ингредиентов. Выставьте посуду, в которой будет плавиться сыр. Шампиньоны почистите от остатков грунта, помойте и обсушите.
Cut the champignons into thin slices and lightly simmer in a frying pan with a piece of butter. Cut the bread into equal pieces.
Шампиньоны нарежьте тонкими пластинками и слегка припустите на сковороде с кусочком масла. Хлеб разрежьте на одинаковые кусочки.
Melt the cheese in a bowl at 60 degrees. Beat the eggs with the cream and, stirring, pour them in a thin stream into the cheese mass. Then add the champignons, oil and wine.
Расплавьте сыр в посуде при температуре 60 градусов. Взбейте яйца со сливками и, помешивая, влейте их тонкой струйкой в сырную массу. Затем добавьте туда же шампиньоны, масло и вино.
Serve the fondue with pieces of toasted bread. Also prepare several types of vegetables or fruits to taste, which, like pieces of bread, can be dipped in cheese fondue - tomatoes, grapes, broccoli and others.
Подайте к фондю кусочки подсушенного хлеба. Приготовьте также по вкусу несколько видов овощей или фрукты, которые, как и кусочки хлеба, можно макать в сырное фондю – помидоры, виноград, брокколи и другие.