Clean the fish from heads and entrails. Remove the film inside the belly and wash. Peel and wash the onion. Prepare the remaining spices for pickling.
Рыбу очистите от голов и внутренностей. Удалите пленку внутри брюшка, помойте. Лук очистите и помойте. Приготовьте остальные специи для засола.
Cut the mackerel into rings. Boil the specified amount of water. Add salt, bay leaf, peppercorns, and onion to it. Stir and leave to cool.
Скумбрию нарежьте кольцами. Вскипятите указанное количество воды. Добавьте в нее соль, лавровый лист, перец горошком, лук репчатый. Размешайте и оставьте остывать.
Submerge the fish in the cooled brine. Place in the cold and let sit for 2 hours.
Погрузите рыбу в охлажденный рассол. Вынесите на холод и дайте настояться 2 часа.
Place the fish on a herring plate. Place rings of fresh onions and olives on top. Garnish the herring with herbs and lemon slices.
Выложите рыбу на селедочное блюдо. Сверху положите кольца свежего лука, маслины. Украсьте сельдь зеленью, нарезкой лимона.