List all products according to the list of ingredients.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов.
Rub the salmon steaks with a mixture of smoked paprika, curry, salt and hot chili pepper. You can sprinkle with finely chopped herbs, add finely chopped lemon slices with zest if desired. Drizzle with olive oil. Let the fish sit in this marinade for a while.
Натрите стейки лосося смесью копченной паприки, карри, соли и острого перца чили. Можете посыпать мелко рубленой зеленью, добавьте по желанию мелко нарезанные дольки лимона с цедрой. Полейте оливковым маслом. Дайте рыбке немножко полежать в этом маринаде.
Cut the peeled vegetables into equal-sized pieces.
Очищенные овощи нарежьте на кусочки одинакового размера.
In a frying pan with olive oil, fry the vegetables for 5 minutes over high heat.
В сковороде на оливковым маслом, обжарьте овощи минут 5, на сильном огне.
Sprinkle vegetables with 1/3 of the spice mixture, add white balsamic vinegar, lime and orange juice.
Посыпьте овощи 1/3 смеси специй, влейте белый бальзамический уксус, сок лайма и апельсина.
Add sugar (you can replace it with honey). Stir, cover and simmer for 5 minutes. Season with salt and pepper, add chopped herb stems (save the greens for serving) and butter. Simmer, stirring occasionally.
Добавьте сахар (можете заменить на мед). Перемешайте, накройте крышкой и томите 5 минут. Посолите, поперчите, добавьте нарезанные стебли зелени (саму зелень оставить для подачи) и сливочное масло. Тушите, изредка помешивая.
Heat the melted butter and fry the salmon fillet in it. Sprinkle one side with the spice mixture first, then turn the steak over and sprinkle the other side. Fry over medium heat on one side for 5-6 minutes, on the other side for 2-3 minutes, then turn off the heat and pour the resulting oil over the fish. Serve with chopped herbs.
Разогрейте топленое масле и обжарьте на нем филе лосося. посыпьте сначала одну сторону смесью специй, затем переверните стейк и посыпьте вторую сторону. Жарьте на среднем огне с одной стороны 5-6 минут, с другой стороны 2–3 минуты, затем выключите огонь и полейте рыбу образовавшимся маслом. Подавайте с рубленой зеленью.
You can also serve the finished salmon fillet with vegetables with rice, topped with fish juice or your favorite sauce.
Готовое филе лосося с овощами можете также подать к столу с рисом, политым сверху соком рыбы или любимым соусом.