List all products according to the list of ingredients. Rinse the crumb carcass and dry excess water with a paper towel. Prepare the utensils you will use. Peel and rinse onions and carrots.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов. Тушку крошлика промойте и просушите от излишков воды бумажным полотенцем. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться. Лук, морковь отчистите и промойте.
Cut the processed and well-washed rabbit carcass into portions. Rub each piece with salt and pepper.
Обработанную и хорошо промытую тушку кролика разрубите на порции. Каждый кусок натрите солью, перцем.
Add pieces of rabbit meat to a hot frying pan with vegetable oil and lightly fry over high heat. First, fry the meat for 5-7 minutes on one side. Then turn the pieces over and fry for 5-10 minutes on the other side.
На раскаленную сковороду с растительным маслом добавьте кусочки мяса кролика и слегка обжарьте на сильном огне. Сначала обжарьте мясо 5-7 минут с одной стороны. Затем куски переверните и обжарьте 5-10 минут с другой стороны.
Cut the washed onion into rings or half rings. Cut the peeled carrots into slices. Then place in a deep saucepan, add onions chopped into rings and one or two carrots, cut into slices.
Промытый лук нарежьте кольцами или полукольцами. Очищенную морковь нарежьте кружочками. Затем сложите в глубокую кастрюлю, добавьте нашинкованный кольцами репчатый лук и одну-две моркови, нарезанные кружочками.
Pour about 1.5-2 cups of water or broth into the frying pan in which the rabbit was fried and bring to a boil. Then transfer the meat to a cauldron and pour in the broth and place on low heat to simmer. When the broth boils, add sour cream and tomato paste to the pan. If necessary, add water or broth; meat and vegetables should be almost completely covered with liquid.
В сковородку, на которой жарился кролик, налейте примерно 1,5-2 стакана воды или бульона, доведите до кипения. После переложите мясо в казан и залейте бульоном и поставьте на медленный огонь для тушения. Когда бульон закипит, добавьте в кастрюлю сметану, томатную пасту. При необходимости доливайте воды или бульона, мясо и овощи должны быть практически полностью покрыты жидкостью.
Close the cauldron tightly with a lid and simmer until fully cooked for 60 minutes.
Плотно закройте крышкой казан и тушите до полной готовности 60.
Ready rabbit meat with vegetables can be served with rice, top with meat juice or your favorite sauce.
Готовое мясо кролика с овощами, можете подать к столу с рисом, полейте сверху соком мяса или любимым соусом.