Wash the vegetables.
Помойте овощи.
Slice the eggplants lengthwise into thin slices. To get rid of bitterness, sprinkle the eggplants with salt and leave in water for 10 minutes.
Нарежьте баклажаны вдоль на тонкие пластины. Чтобы избавиться от горечи, присыпьте баклажаны солью и оставьте в воде на 10 минут.
Finely chop the fresh onion, cilantro and garlic. Chop the walnuts.
Свежий лук, кинзу и чеснок мелко нарежьте. Измельчите грецкие орехи.
Fry the eggplants on both sides until an appetizing crust appears.
Обжарьте баклажаны с обеих стороны до появления аппетитной корочки.
In a preheated frying pan, fry the onion in butter.
В разогретой сковороде обжарьте лук на сливочном масле.
Place nuts, cilantro and spices to taste in a blender and grind everything well.
Поместите в блендер орехи, кинзу и специи по вкусу, хорошо все измельчите.
Place the filling on the prepared eggplant slices and form into rolls.
На готовые ломтики баклажана выложите начинку и сформируйте рулеты.