To make the meal take less time to prepare, chop the vegetables in advance. Then follow the recipe.
Чтобы приготовление блюда заняло меньшее количество времени, заранее нарежьте овощи. Далее следуйте по рецепту.
Cut the pepper into half rings, carrots into cubes and fry in a deep frying pan in hot oil.
Нарежьте перец полукольцами, морковь брусочками и поставьте обжарить в глубокой сковороде на разогретом масле.
Cut the eggplants into cubes, fry and add spices and finely chopped garlic. Return the peppers and carrots to the pan, stirring everything around well.
Порежьте баклажаны брусочками, обжарьте и добавьте специи и мелко рубленный чеснок. Верните на сковороду перец и морковью, все хорошенько перемещайте.
Boil the noodles for 5 minutes, drain the water, add the noodles to the pan, add soy sauce and heat through.
Отварите лапшу в течение 5 минут, слейте воду, добавьте лапшу в сковороду, добавьте соевый соус и прогрейте.
Garnish the dish with sesame seeds and pickled ginger. The dish can be served both hot and cold.
Украсьте блюдо кунжутными семечками и маринованным имбирем. Блюдо можно подавать как в горячем, так и в холодном виде.