To make cooking take less time, cut the salmon into pieces in advance. Next, prepare all the other ingredients.
Для того, чтобы приготовление блюда заняло меньше времени, нарежьте заранее семгу на кусочки. Далее приготовьте все остальные ингредиенты.
In a bowl, thoroughly beat the eggs, flour and salt. At the end, add a little vegetable oil and mix everything until smooth so that there are no lumps. Heat a frying pan, grease it with oil and pour in the dough, spreading it thinly throughout the frying pan. Fry on both sides until golden brown
В миске тщательно взбейте яйца, муку и посолите. В конце добавьте немного растительного масла и перемешайте все до однородной массы, чтобы не было комочков. Разогрейте сковороду, смажьте ее маслом и влейте тесто, тонко распределяя по всей сковороде. Жарьте с двух сторон до золотистого цвета
Cut the salmon into small strips. Grease the finished pancakes with cream cheese and place the salmon on top.
Нарежьте семгу на маленькие полоски. Готовые блины смажьте сливочным сыром и поставьте сверху семгу.
Place the pancakes beautifully on a plate, add fresh herbs, tomatoes and serve.
Красиво выложите блинчики на тарелку, добавьте свежую зелень, помидоры и подайте к столу.