Wash and boil the potatoes and carrots. Cool and peel them. Boil, cool and peel the eggs. Wash and dry the tomatoes and herbs.
Помойте и отварите картофель и морковь. Охладите и очистите их. Отварите, охладите и очистите яйца. Помидор и зелень помойте и обсушите.
Mix sour cream with mayonnaise. Coat the cakes on both sides with this mixture.
Сметану смешайте с майонезом. Этой смесью обмажьте коржи с обеих сторон.
Mash the liver with a fork and place on the first cake layer. Grate the butter on top and cover with the second cake layer.
Печень разомните вилкой и выложите на первый корж. Сверху натрите сливочное масло и накройте вторым коржом.
Grate the potatoes and mix with a small amount of mayonnaise. Spread over the second crust, grate the cheese on top and cover with the third crust.
Картофель натрите на терке и смешайте с небольшим количеством майонеза. Распределить поверх второго коржа, а сверху натрите сыр и накройте третьим коржом.
Grate carrots and eggs and mix with mayonnaise. Spread them on the third cake layer and cover with the fourth.
Морковь и яйца натрите на терке и смешайте с майонезом. Намажьте их на третий корж и накройте четвертым.
Decorate the cake with flowers made from quail eggs and tomatoes. Add sprigs of greenery.
Украсьте торт цветами, сделанными из перепелиных яиц и помидора. Положите веточки зелени.