Wash and dry the fish. Prepare all the spices according to the list. Set out the dishes in which you will marinate the steaks.
Рыбу помойте и обсушите. Приготовьте все специи по списку. Выставьте посуду, в которой будете мариновать стейки.
Cover a baking sheet with parchment and place the fish steaks on it. Salt them well on both sides. Sprinkle with a pinch of sugar, ground black pepper to taste and a pinch of ground ginger or nutmeg. Rub the spices into the steaks, then drizzle with olive oil. Leave to marinate for 10-15 minutes.
Противень застелите пергаментом и выложите на него стейки рыбы. Хорошо посолите их с обеих сторон. Посыпьте щепоткой сахара, черным молотым перцем по вкусу и щепоткой молотого имбиря или мускатного ореха. Вотрите специи в стейки, затем полейте оливковым маслом. Оставьте на 10-15 минут мариноваться.
Preheat the oven to 200 degrees. Place the baking sheet with the fish there. Bake the fish for about 30 minutes.
Разогрейте духовку до 200 градусов. Поместите туда противень с рыбой. Запекайте рыбу около 30 минут.
Place the finished steaks on a plate. Add herbs, lemon slices or sliced fresh vegetables according to your taste.
Готовые стейки выложите на блюдо. Положите по вашему вкусу зелень, кружочки лимона или сделайте нарезку из свежих овощей.