Arrange all products for cheesecakes by weight. Prepare the dishes in which you will cook them. Unpack the food in its packaging. If you don't have almond flour, grind the nuts in a blender.
Выставьте все продукты для сырников по весу. Приготовьте посуду, в которой будете их готовить. Распакуйте продукты в упаковке. Если нет миндальной муки, измельчите орехи в блендере.
Mash the cottage cheese with a fork, add eggs and salt. Stir. Then add almond and rice flour and mix well again.
Творог разомните вилкой, добавьте яйца, соль. Перемешайте. Затем добавьте миндальную и рисовую муку и снова хорошо перемешайте.
Divide the dough into pieces the size of the future cheesecakes and form them into flat cakes. Place a piece of chocolate on each and make cheesecakes with chocolate inside. Place on parchment, cover with parchment on top and bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Разделите тесто на кусочки по размеру будущих сырников и сформируйте из них лепешки. На каждый положите кусочек шоколада и слепите сырники с шоколадом внутри. Выложите на пергамент, накройте пергаментом сверху и выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Serve the cheesecakes slightly cooled. Decorate them with a pattern of chocolate, fruit glaze or sweet sauce. Add fresh berries and mint.
Подавайте сырники немного остывшими. Украсьте их узором из шоколадной, фруктовой глазури или сладкого соуса. Положите свежие ягоды, мяту.