To make it faster, make the batter and peel the shrimp in advance.
Чтобы было быстрее, сделайте заранее кляр и очистите креветки.
First of all, rinse the shrimp and peel them, but leave the tail. For the batter, mix one egg, milk and a whisper of nutmeg. Add flour and stir so that there are no lumps.
Первым делом, промойте креветки и очистите их, но хвостик оставьте. Для кляра смешайте одно яйцо, молоко и шепотку мускатного ореха. Добавьте муку и перемешайте, чтоб не было комочков.
Heat a frying pan and let the oil heat up. Now dip each shrimp in the breading on both sides. Now holding it by the tail, place it in a frying pan and fry on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду и поставьте нагреваться масло. Теперь окунайте каждую креветку в панировку с двух сторон. Теперь держа за хвостик, переложите в сковородку и обжарьте с двух сторон до золотистой корочки.
For a beautiful presentation, place the breaded shrimp on a plate and slice the lemon. You can also cut the tomato into slices and place it next to the shrimp. For freshness, add a sprig of parsley on top.
Для красивой подачи, выложите креветки в панировке на тарелку и нарежьте лимон. Также можете надрезать дольками помидор и положить рядом с креветками. Для свежести добавьте сверху веточку петрушки.