Clean the liver from chaff and excess tissue, wash and dry slightly. Wash the tomatoes, peel and wash the onions. Put water on the fire for the spaghetti.
Печень очистите от плевы и лишних тканей, помойте и слегка обсушите. Помидоры помойте, лук очистите и помойте. Поставьте воду на огонь для спагетти.
Cut the liver into pieces. Chop the onion into small strips, cut the tomatoes into slices.
Печень нарежьте на кусочки. Лук нашинкуйте мелкой соломкой, помидоры нарежьте дольками.
Fry the onions and tomatoes in butter until soft, then add the liver. Fry for no more than 2 minutes and pour in the cream. Cook spaghetti according to package instructions. Rinse and add oil.
Обжарьте лук и помидоры на сливочном масле до мягкости, затем добавьте печень. Жарьте не более 2-х минут и налейте сливки. Сварите спагетти по инструкции на упаковке. Промойте и добавьте масло.
Sprinkle the finished liver with herbs. Cover with a lid and let stand for 5 minutes.
Готовую печень посыпьте зеленью. Накройте крышкой и дайте постоять 5 минут.
To serve, place spaghetti on a plate and top with liver. Decorate the dish with chopped vegetables. Add a sprig of greenery.
Для подачи положите на тарелку спагетти, сверху – печень. Украсьте блюдо нарезкой овощей. Положите веточку зелени.