Wash the cherry tomatoes, physalis and spinach, peel the garlic.
Промойте черри, физалис и шпинат, чеснок очистите от шелухи.
Pour vegetable oil into a hot frying pan; when it is hot enough, fry the garlic and a few pieces of ginger for about a minute. Next, add shrimp there and fry them over high heat for a couple of minutes, then cool the fried shrimp.
Налейте на раскаленную сковороду растительное масло, когда оно достаточно нагреется жарьте на нем чеснок и несколько кусочков имбиря примерно минуту. Далее добавьте туда креветки и жарьте их на сильном огне пару минут, после этого остудите обжаренные креветки.
Mix mustard seeds, balsamic and olive oil for dressing in a deep bowl. Coarsely chop the spinach and place it in the same container with the dressing, stir well. Place the greens on a serving plate, add cherry tomatoes, physalis and shrimp cut in half.
Смешайте для заправки зерна горчицы, бальзамик и оливковое масло в глубокой миске. Крупно нарежьте шпинат и отправьте его в ту же емкость с заправкой, хорошо перемешайте. Выложите зелень на тарелку для подачи, к ней добавьте разрезанные пополам черри, физалис и креветки.
The peculiarity of physalis is its incredibly beautiful shell in the shape of a Chinese paper lantern when closed, and when open it resembles a berry in a beautiful cup! To make the dish look exquisite, serve 1-2 physalis berries on the open shell.
Особенность физалиса – невероятно красивая оболочка в форме китайского бумажного фонарика в закрытом виде, а открытой она напоминает ягодку в красивой чашечке! Чтобы блюдо выглядело изысканным, подайте 1-2 ягоды физалиса на раскрытой оболочке.