Measure and prepare all ingredients in advance. Melt the butter.
Заранее отмерьте и подготовьте все ингредиенты. Растопите сливочное масло.
Mix the egg with brown sugar. Combine it with milk, flour, salt, melted butter, vanilla and yeast. Place the resulting mixture in the bread maker for 40 minutes.
Размешайте яйцо с коричневым сахаром. Смещайте его с молоком, мукой, солью , растопленным маслом, ванилином и дрожжами. Поместите получившуюся смесь на 40 минут в хлеборпечку.
When ready, divide the dough into 8 equal parts and roll them out. Form boats from the rolled out dough.
По готовности разделите тесто на 8 равных частей и раскатайте их. Сформируйте из раскатанного теста лодочки.
Place them in a warm place for 30 minutes.
Поместите их в теплое место на 30 минут доходить.
Prepare the streusel. Grind the flour with sugar and butter until fine crumbs are obtained.
Приготовьте штрейзель. Муку перетрите с сахаром и маслом до получения мелкой крошки.
Grease the finished dough with 1 yolk. Place jam in the center of the bun and sprinkle with steisel.
Дошедшее тесто смажьте 1 желтком. В центр булочки поместите повидло и посыпьте штейзелем.
Bake for 30 minutes in a preheated oven at 180 degrees.
Выпекайте 30 минут в разогретой духовке до 180 градусов.
Serve the bagels with jam hot on a beautiful tray, topped with hot unsweetened tea.
Подавайте рогалики с повидлом на красивом подносе горячими, дополнив и х горячим несладким чаем.