Thaw the dough at room temperature. Wash the tomatoes and cut into thin slices. Grease a baking sheet with vegetable oil.
Разморозьте тесто при комнатной температуре. Помидоры помойте и тонко нарежьте кружочками. Смажьте противень растительным маслом.
Roll out the puff pastry, place it on a baking sheet and form sides. Brush the dough with olive oil and tomato paste, add spices to taste.
Раскатайте слоеное тесто, переложите его на противень и сформируйте бортики. Смажьте тесто оливковым маслом и томатной пастой, добавьте пряности по вкусу.
Cut the mozzarella and place it on the base along with the tomatoes. Place the pizza in an oven preheated to 200°C and cook for 20-25 minutes.
Моцареллу нарежьте и выложите на основу вместе с томатами. Поставьте пиццу в разогретую до 200 °C духовку и готовьте 20-25 минут.
Cut the finished pizza into portions, garnish with basil and serve with garlic sauce.
Готовую пиццу нарежьте на порционные кусочки, украсьте базиликом и подавайте вместе с чесночным соусом.