Sift the flour through a sieve. Wash the liver and remove the film. Peel the onion and chop coarsely. Grease a baking sheet with oil or line it with parchment.
Муку просейте через сито. Печень помойте и удалите пленку. Лук почистите и крупно порежьте. Смажьте противень маслом или застелите пергаментом.
Add yeast, sugar and half a cup of flour to warm milk. Knead the dough and leave it for 30 minutes.
В теплое молоко добавьте дрожжи, сахар и полстакана муки. Замешайте опару и оставьте ее на 30 минут.
After the specified time has passed, add the egg, remaining flour, salt to the dough and knead the dough. Mix vegetable oil into the dough and place it in a warm place to rise 2-3 times.
По истечению указанного времени добавьте в опару яйцо, оставшуюся муку, соль и замесите тесто. Вмешайте в тесто растительное масло и поставьте его в теплое место для подъема в 2-3 раза.
Cut the liver and pass through a meat grinder along with the onion. Add salt and spices to the resulting mass and fry over medium heat for approximately 5-7 minutes.
Печень порежьте и пропустите через мясорубку вместе с луком. Добавьте в полученную массу соль со специями и обжаривайте на среднем огне приблизительно 5-7 минут.
Form the dough into a rope and cut it into 15 equal pieces. Roll out each part into a flat cake and place the filling in the middle. Pinch the edges and place the pieces on a baking sheet.
Из теста сформируйте жгут и разрежьте его на 15 равных частей. Из каждой части раскатайте лепешку и выкладывайте в середину начинку. Защипывайте края, и выкладывайте заготовки на противень.
Place the filled baking sheet in an oven preheated to 180 degrees for 30-35 minutes. The liver pies are ready.
Заполненный противень поставьте в разогретую до 180 градусов духовку на 30-35 минут. Пирожки с печенью готовы.
Garnish the hot pies with black or white sesame seeds and serve.
Украсьте горячие пирожки семенами черного или белого кунжута и подавайте к столу.