Wash the egg with water. Weigh and sift the flour. Wash the apple and remove seeds and peel. Cut the apple into small cubes.
Яйцо вымойте водой. Муку взвесьте и просейте. Яблоко помойте и очистите от семян и кожуры. Яблоко порежьте небольшими кубиками.
In a deep bowl, pour milk over oatmeal and leave to swell for 1 hour. Then add sugar and eggs. Mix everything well. Season with salt to taste and finally add the apple. Spoon pancakes into a hot frying pan and fry for 5 minutes on each side.
В глубокой миске овсяные хлопья залейте молоком и оставьте для набухания в течение 1 часа. Затем добавьте сахар и яйца. Все хорошо перемешайте. Посолите по вкусу и в завершении добавьте яблоко. В раскаленную сковороду выкладывайте ложкой оладьи и обжаривайте в течение 5 минут с каждой стороны.
Serve the pancakes warm. Natural yogurt, sour cream or jam go well with oatmeal pancakes.
Подавайте оладьи к столу в теплом виде. К овсяным оладьям хорошо подойдут натуральный йогурт, сметана или варенье.