Wash and peel the potatoes. Sift the flour through a sieve.
Картофель помойте и почистите. Муку просейте через сито.
Pour water over the potatoes, put on the fire, bring to a boil and add salt. Cook until done for 20-25 minutes. After the potatoes are cooked, drain all the liquid, add butter, cottage cheese, egg, salt and turn into a homogeneous mass using a blender.
Картофель залейте водой, поставьте на огонь, доведите до кипения и посолите. Варите до готовности 20-25 минут. После того как картофель сварился, слейте всю жидкость, добавьте к нему сливочное масло, творог, яйцо, соль и превратите в однородную массу с помощью блендера.
Mix flour with sour cream, milk, salt and knead into a soft, elastic dough that does not stick to your hands. Wrap the dough in cling film and leave for 30 minutes.
Муку смешайте со сметаной, молоком, солью и замесите мягкое, эластичное тесто, не липнущее к рукам. Заверните тесто в пищевую пленку и оставьте на 30 минут.
Roll out the dough into a rope, cut it into small pieces, and roll out a flat cake from each piece. Place a few spoons of filling in the middle of each flatbread, fold the edges towards the middle and seal.
Раскатайте тесто в жгут, разрежьте его на небольшие кусочки, и из каждого кусочка раскатайте лепешку. В середину каждой лепешки выкладывайте несколько ложек начинки, края заворачивайте к середине и защипите.
Place the pies on a baking sheet and bake in an oven preheated to 200 degrees for 20 minutes. The gates are ready.
Выложите пирожки на противень и запекайте в разогретой до 200 градусов духовке 20 минут. Калитки готовы.
Place the finished wickets on a plate and garnish with fresh vegetables and herbs.
Готовые калитки выложите на блюдо и украсьте свежими овощами и зеленью.