Measure and prepare all ingredients in advance.
Заранее отмерьте и подготовьте все ингредиенты.
Mix flour, yeast and water. Leave the dough to rise in a warm place. Then add the remaining ingredients and knead the dough.
Смешайте муку, дрожжи и воду. Оставьте опару доходить в теплом месте. После добавьте оставшиеся ингредиенты и вымешайте тесто.
Stretch the finished dough into a layer, then fold it in two, and then in three and three more times. Leave to steep for another 30 minutes.
Растяните готовое тесто в пласт, затем сложите его в двое, а после втрое и еще раз втрое. Оставьте настаивать еще 30 минут.
Divide the dough into equal rolls. Roll them out and shape them, rolling from the edges to the center. Carefully pinch the seam.
Разделите тесто на одинаковы булочки. Раскатайте их и сформируйте их, сворачивая от краев к центру. Аккуратно защипните шов.
Place the buns on a baking sheet and sprinkle with sesame seeds. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes.
Помесите булочки на противень и посыпьте кунжутом. Выпекайте в разогретой до 200 градусов духовке в течение 15 минут.
Add sausages and your favorite sauces to the buns - the hot dog is ready. Serve hot.
Добавьте к булочкам сосиски и любимы соусы – хот-дог готов. Подавайте горячим.