Wash tomatoes and cucumbers, dry and cut into large slices. Wash the lettuce leaves and tear them coarsely.
Помидоры и огурцы помойте, просушите и нарежьте крупными ломтиками. Листья салата промойте и крупно нарвите.
Add more salt and pepper to a pan of boiling water, squeeze out the juice of half a lemon and the lemon itself. Place shrimp in water, bring to a boil and cook for 5 minutes.
В кастрюлю с кипящей водой добавьте побольше соли, перец, выдавите сок половины лимона и сам лимон. Выложите в воду креветки, доведите до кипения и варите 5 минут.
Remove the cooked shrimp from the pan, cool and peel. In a deep salad bowl, combine chopped vegetables, lettuce and prepared shrimp. Add sesame seeds, mayonnaise and mix thoroughly. Serve the salad in serving bowls.
Готовые креветки выньте с кастрюли, остудите и очистите. В глубокой салатнице смешайте нарезанные овощи, листья салата и готовые креветки. Добавьте кунжут, майонез и тщательно перемешайте. Подавайте салат в порционных тарелках.
Top the salad with avocado and cheese and serve with baguette.
Дополните салат авокадо и сыром и подайте с багетом.