Defrost the dough. Line a baking sheet with baking parchment. Grate the cheese.
Разморозьте тесто. Застелите противень пергаментом для выпечки. Натрите сыр на терке.
To prepare the filling, mix saury and grated cheese. Add mayonnaise, salt, spices and stir.
Для приготовления начинки смешайте сайру и натертый сыр. Добавьте майонез, соль, специи и перемешайте.
Make a flagellum from the dough and cut it into 12 pieces. Roll out each part. Place the filling in the middle of each piece and seal the edges. Place the pies on a baking sheet, seam side down.
Из теста сделайте жгутик и разрежьте его на 12 частей. Каждую часть раскатайте. В середину каждой заготовки выкладывайте начинку и залепите края. Выложите пирожки на противень швом вниз.
Bake the pies in an oven preheated to 250 degrees for 15 minutes. The dish is ready.
Выпекайте пирожки в разогретой до 250 градусов духовке 15 минут. Блюдо готово.
Place the pies on a plate and garnish with fresh herbs and vegetables.
Выложите пирожки на тарелку и украсьте свежей зеленью и овощами.