Remove the dough from the freezer. Preheat oven to 180˚C. Prepare a baking sheet and ingredients according to the list. Wash the mint and chop finely.
Достаньте тесто из морозильника. Разогрейте духовку до180˚C. Подготовьте противень и продукты по списку. Мяту помойте и мелко нарежьте.
Place the cheese in a bowl and mash with a fork until it forms a paste. Add eggs and mint to cheese. Mix everything thoroughly until smooth. Season with salt and pepper if necessary.
Выложите брынзу в миску и разомните вилкой, до состояния пасты. Добавьте к сыру яйца и мяту. Все тщательно перемешайте, до однородного состояния. Посолите и поперчите при необходимости.
Flatten the dough and roll it out a little with a rolling pin. Cut into equal strips 8 cm wide. The length of each strip of dough should be 18 cm. Melt the butter. Brush each strip with oil.
Распрямите тесто, немного раскатайте скалкой. Нарежьте на одинаковые полоски шириной 8 см. Длина каждой полосы теста должна быть 18 см. Растопите сливочное масло. Смажьте каждую полоску маслом.
Place a teaspoon of filling in the corner of each. Fold to form a triangle. Continue rolling until the entire strip is wrapped around the cheese. Form the remaining pies in the same way. Grease the pies with oil and bake for 20 minutes.
В уголок каждой положите по чайной ложке начинки. Сложите таким образом, чтобы получился треугольник. Продолжайте так сворачивать, пока вся полоска не обернется вокруг сыра. Остальные пирожки сформируйте аналогично. Смажьте пирожки маслом и выпекайте 20 минут.
Place the finished tricorn pies on a beautiful dish, and while they are still warm, serve.
Готовые пирожки треуголки уложите на красивое блюдо, и пока они не остыли, подайте к столу.