Rinse the crucian carp thoroughly, remove scales, fins and bones. In a separate bowl, mix salt, pepper and water, put the fish there for about 6 hours. Wash the tarragon and grind in a blender. Cut the cheese into thick pieces, wash the potatoes and make small cuts in each potato. Cut the butter into small slices. Preheat the oven to 180 degrees.
Карася тщательно промойте, очистите от чешуи, плавников и костей. В отдельной миске смешайте соль, перец и воду, положите туда рыбу примерно на 6 часов. Тархун промойте и измельчите в блендере. Сыр нарежьте на толстые кусочки, картофель промойте и сделайте в каждой картофелине небольшие надрезы. Сливочное масло нарежьте на небольшие ломтики. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Add salt, pepper, cilantro and paprika to the tarragon chopped in a blender, then pour in the vinegar and mix again.
К измельченному в блендере тархуну добавьте соль, перец, кинзу и паприку, затем влейте уксус и все еще раз перемешайте.
Remove the fish from the marinade, rinse under water and place on foil. Brush each fish generously with sauce and wrap in foil to completely cover the fish.
Вытащите рыбу из маринада, промойте под водой и выложите на фольгу. Обильно смажьте каждую рыбу соусом и заверните фольгу так, чтобы она полностью покрывала рыбу.
Place a piece of cheese and butter into each cut of the potato, wrap each potato in foil and place with the fish. Transfer the dish to a baking dish and place in a preheated oven for 60-80 minutes.
В каждый надрез картофелины положите кусочек сыра и масла, заверните каждую картофелину в фольгу и положите к рыбе. Переложите блюдо в форму для выпекания и поставьте в разогретую духовку на 60-80 минут.
After 60 minutes, remove the dish from the oven, brush the fish with sauce again and leave for another 20 minutes. Then remove from the oven, let cool for 15-20 minutes, cut into portions and serve.
Через 60 минут вытащите блюдо из духовки, еще раз смажьте рыбу соусом и оставьте еще на 20 минут. После вытащите из духовки, дайте остыть 15-20 минут, разрежьте на порционные куски и подавайте к столу.
Garnish the dish with fresh herbs, such as dill or cilantro.
Украсьте блюдо свежей зеленью, например, укропом или кинзой.