Thaw the dough at room temperature. Sort the berries. Line a baking tray with baking paper.
Тесто разморозьте при комнатной температуре. Ягоды переберите. Противень застелите бумагой для выпечки.
Roll out the dough on a floured surface. Cut into squares with a side of 10-12 cm.
Тесто раскатайте на присыпанной мукой поверхности. Нарежьте на квадраты со стороной 10-12 см.
Place the raspberries in a bowl. Mix sugar with 1 tsp. starch and sprinkle the raspberries with it, move carefully.
Малину пересыпьте в миску. Сахар смешайте с 1 ч.л. крахмала и посыпьте им малину, аккуратно перемещайте.
Place a small amount of berries on the dough rectangles and pinch the edges to form a rectangular pie. Brush the pies with yolk and place on a baking sheet. Bake at 180 ℃ for 15-20 minutes.
На прямоугольники из теста выкладывайте небольшое количество ягод и защипите края, формируя прямоугольный пирожок. Смажьте пирожки желтком и положите на противень. Запекайте при 180 ℃ 15-20 минут.
Place the finished puff pastries on a plate, sprinkle with powdered sugar, and garnish with mint sprigs and fresh raspberries.
Готовые слоеные пирожки выложите на блюдо, посыпьте сахарной пудрой, украсьте веточками мяты и свежими ягодами малины.