Boil the poultry meat in advance, thoroughly rinse the vegetables, eggs and fresh herbs.
Заранее отварите мясо птицы, тщательно промойте овощи, яйца и свежую зелень.
Pour water into a saucepan, add washed potatoes, and put on fire. Cook until done for 25-30 minutes. Drain the water and let the potatoes cool. Peel the vegetable.
В кастрюлю налейте воду, положите вымытый картофель, поставьте на огонь. Варите до готовности в течение 25-30 минут. Слейте воду, дайте картофелю остыть. Очистите овощ от кожуры.
Pour water into a small saucepan, add eggs and place on fire. Cook until fully cooked within 10 minutes after the water boils. Drain the hot water and pour ice water over the prepared eggs to cool.
В небольшую кастрюлю налейте воды, положите яйца и поставьте на огонь. Варите до полной готовности в течение 10 минут после закипания воды. Слейте горячую воду, залейте готовые яйца ледяной водой для остывания.
Cut the radishes into cubes.
Редис нарежьте на кубики.
Cut the cucumber in exactly the same way.
Точно таким же способом нарежьте огурец.
Chop the washed fresh herbs.
Мытую свежую зелень измельчите.
Chop the boiled potato tubers into cubes.
Вареные картофельные клубни измельчите кубиками.
Cut the peeled eggs into small pieces.
Очищенные яйца нарежьте небольшими кусочками.
Cut the boiled chicken fillet into small pieces too.
Отварное куриное филе тоже нарежьте небольшими кусочками.
Mix the meat and vegetables thoroughly in a deep bowl. The okroshka is ready - all you have to do is season it to taste.
Хорошенько перемешайте в глубокой посуде мясо и овощи. Окрошка готова — осталось только заправить ее по вкусу.
We recommend seasoning the okroshka with kefir, sour cream or mayonnaise right before serving. Okroshka is a dish served cold.
Рекомендуем заправлять окрошку кефиром, сметаной или майонезом прямо перед подачей к столу. Окрошка — блюдо, которое подают холодным.