Place the fillet on a cutting board, cut into small cubes, then sprinkle ground paprika on it and roll it in. Peel the onion and cut into small half rings. Pour the flour into a bowl, place the chopped fillet there and roll on all sides. Heat a frying pan with vegetable oil. Cut the cucumbers into small pieces, peel the potatoes and cut into thin strips.
Филе выложите на доску для нарезания, нарежьте на небольшие кубики, затем высыпьте на него молотую паприку и обваляйте. Лук очистите и нарежьте на небольшие полукольца. В миску высыпьте муку, туда же выложите нарезанное филе и обваляйте со всех сторон. Сковороду разогрейте с растительным маслом. Огурцы нарежьте на маленькие кусочки, картофель очистите и нарежьте на тонкие полоски.
Place the onion and meat in a preheated frying pan, fry for 5 minutes until the onion is golden and the meat is crusty. Pour tomato paste into the onion and meat mixture and mix well.
В разогретую сковороду выложите лук и мясо, обжарьте 5 минут до золотистости лука и корочки на мясе. К смеси лука и мяса вылейте томатную пасту, хорошо перемешайте.
Reduce heat on the stove, add chopped lightly salted cucumbers to the meat mixture in a frying pan and stir.
Уменьшите огонь на плите, в сковороду к мясной смеси выложите нарезанные малосольные огурцы, перемешайте.
Heat another frying pan with vegetable oil, add chopped potatoes, add salt, pepper and cumin, stir and fry until the potatoes are half soft, that is, about 10 minutes.
Разогрейте еще одну сковороду с растительным маслом, высыпьте туда нарезанный картофель, добавьте соль, перец и тмин, перемешайте и обжаривайте до полу мягкости картофеля, то есть примерно 10 минут.
Add the potatoes to the meat, slightly increase the heat under the pan, mix well and fry for another 10 minutes. Then add the bay leaf to the mixture, then after a few minutes remove from the heat and let the dish cool slightly, then serve.
Картофель добавьте к мясу, слегка увеличьте огонь под сковородой, хорошо перемешайте и обжаривайте еще 10 минут. После добавьте к массе лавровый лист, затем через несколько минут снимите с плиты и дайте блюду немного остыть, после чего подавайте к столу.
Garnish the dish with fresh herbs, such as parsley.
Украсьте блюдо свежей зеленью, например, петрушкой.