Clean the fish from scales and entrails, leave only the fillet, and wash it. Pour the crackers into a separate bowl. Break the egg into a separate bowl. Heat a frying pan with oil.
Рыбу очистите от чешуи и внутренностей, оставьте только филе, помойте его. Сухари высыпьте в отдельную миску. Яйцо разбейте в отдельную миску. Разогрейте сковороду с маслом.
Cut the fish fillet into small pieces. Mix the egg in a bowl until the white and yolk are smooth, add salt, then pepper and then dip the pieces of fish into it.
Разрежьте рыбное филе на небольшие куски. Яйцо в миске перемешайте до однородности белка и желтка, добавьте соль, затем перец и потом окуните туда куски рыбы.
Dip each piece of fish after the egg into breadcrumbs and roll well in them.
Каждый кусочек рыбы после яйца окуните в панировочные сухари и хорошо в них обваляйте.
Place fillet pieces on a hot frying pan and fry on each side for 4-5 minutes, periodically checking for doneness. After cooking, place the finished fish on serving plates and serve.
На раскаленную сковороду выложите кусочки филе и обжарьте с каждой стороны 4-5 минут, периодически проверяя на готовность. После приготовления выложите готовую рыбу на порционные тарелки и подавайте к столу.
Serve fish with any side dishes and sauces.
Подавайте рыбу к любым гарнирам и соусам.