Break the eggs and separate into whites and yolks. In total you need 100 g of proteins. You won't need the yolks. Place the whites in the refrigerator for 2 days. Over time, beat the whites until stiff peaks form. Pour ice water over sugar.
Разбейте яйца и разделите на белки и желтки. Всего вам нужно 100 г белков. Желтки вам не пригодятся. Белки уберите на 2 дня в холодильник. По прошествию времени взбейте белки до устойчивых пиков. Сахар залейте ледяной водой.
Pour the flour into a separate bowl and add powdered sugar to it, mix until the mixture is smooth.
В отдельную миску высыпьте муку и добавьте к нему сахарную пудру, смешайте до однородности массы.
Place the sugar and water on the stove, bring it to a temperature of 246 degrees, then remove it from the stove and carefully pour it into the flour mixture.
Сахар с водой поставьте на плиту, доведите до температуры 246 градусов, затем снимите его с плиты и аккуратно влейте в мучную массу.
Add the egg whites to the flour mixture, gradually fold them into the mixture, then divide the dough into 5 parts and add food coloring to each.
К мучной смеси введите яичные белки, постепенно вмешайте их в смесь, затем разделите тесто на 5 частей и в каждый насыпьте пищевой краситель.
Pour the dough into a bag or pastry bag and distribute it into circles on the baking sheet. Place the dough in an oven preheated to 150°C for 12 minutes, periodically open the oven and release steam.
В пакетик или кондитерский мешок влейте тесто, распределите его по противню кружочками. Поставьте тесто в разогретую до 150 °С духовку на 12 минут, периодически открывайте духовку и выпускайте пар.
Melt dark and white chocolate, add coloring, add cream and stir, then add raspberry puree and stir again. Add coffee to dark chocolate and stir.
Расплавьте темный и белый шоколад, засыпьте к ним красители, добавьте сливки и перемешайте, затем добавьте к ним малиновое пюре и еще раз перемешайте. К темному шоколаду всыпьте кофе и перемешайте.
Remove the cakes from the oven, pour cream onto one cookie and top with another cookie. Cool slightly, place on a plate and serve.
Достаньте пирожные из духовки, на одно печенье налейте крем и закройте наверх другим печеньем. Слегка остудите, выложите на блюдо и подавайте к столу.
Decorate the macarons with powdered sugar.
Украсьте макаруны сахарной пудрой.