Grease a baking sheet with oil. Clean the fish, gut it and wash it. Remove fins and heads. Peel the vegetables, cut the carrots into slices, and finely chop the onion.
Смажьте противень маслом. Рыбу почистите, выпотрошите и помойте. Удалите плавники и головы. Овощи почистите, морковь нарежьте кружочками, а лук мелко нарежьте.
Cut the fish into small pieces, place in a deep plate, add salt, spices and mix. Leave to marinate for 5-10 minutes.
Рыбу нарежьте на небольшие кусочки, выложите в глубокую тарелку, добавьте соль, специи и перемешайте. Оставьте мариноваться на 5-10 минут.
Cut the potatoes into rings. Place the vegetables on the prepared baking sheet, salt and add spices to taste. Place fish pieces on the vegetables and sprinkle with lemon juice.
Картофель нарежьте колечками. На подготовленный противень выложите овощи, посолите и добавьте специи по вкусу. На овощи выложите кусочки рыбы и сбрызните соком лимона.
Place the baking sheet with the fish in an oven preheated to 180 degrees and cook for approximately 40 minutes. The dish is ready.
Поставьте противень с рыбой в разогретую до 180 градусов духовку и готовьте приблизительно 40 минут. Блюдо готово.
Place the finished dish on plates, sprinkle with grated cheese and fresh herbs.
Готовое блюдо разложите по тарелкам, посыпьте тертым сыром и свежей зеленью.