Melt the butter. Finely chop the chocolate. Beat the eggs thoroughly in a bowl. Grease a baking dish with oil. Preheat the oven to 180 degrees.
Растопите сливочное масло. Мелко нарежьте шоколад. Тщательно взбейте в миске яйца . Смажьте форму для выпечки маслом. Разогрейте духовку до 180 градусов.
In a deep bowl, combine oatmeal with rice malt and mix thoroughly. Then add the remaining ingredients and mix thoroughly again until smooth. Distribute the dough evenly in the baking dish and bake in the oven for 10-15 minutes.
В глубокой миске смешайте овсянку с рисовым солодом, тщательно перемешайте. После добавьте остальные ингредиенты и снова тщательно перемешайте до однородности. Распределите равномерно тесто в форме для запекания и запекайте в духовке 10-15 минут.
Serve dessert with some fruit yoghurt.
Подавайте десерт с каким-нибудь фруктовым йогуртом.