Wash and peel the vegetables. Cut the onion, celery, carrots and pepper into thin strips.
Овощи помойте и почистите. Лук, сельдерей морковь и перец нарежьте тонкими полосками.
Heat a frying pan with olive oil and fry the onion, celery, carrots and peppers for 5 minutes. Add the beans, stir and simmer for a few more minutes.
Разогрейте сковороду с оливковым маслом и обжаривайте лук, сельдерей, морковь и перец в течение 5 минут. Добавьте фасоль, перемешайте и тушите ещё несколько минут.
Add a little water, add salt and pepper, stir and continue cooking over low heat for another 10 minutes.
Подлейте немного воды, добавьте соль и перец, перемешайте и продолжайте готовить на медленном огне ещё 10 минут.
In a separate container, mix soy sauce with lemon juice and olive oil. Beat the mixture with a whisk until smooth.
В отдельной емкости смешайте соевый соус с лимонным соком, оливковым маслом. Взбейте полеченную массу венчиком до однородного состояния.
Boil the noodles in salted water until tender, drain them in a colander and mix with vegetables and soy dressing. The dish is ready.
Отварите лапшу в подсоленной воде до готовности, откиньте ее на дуршлаг и смешайте с овощами и соевой заправкой. Блюдо готово.
Place the noodles and vegetables on a plate and garnish with white sesame seeds and fresh parsley.
Выложите лапшу с овощами на тарелку и украсьте семенами белого кунжута и свежей петрушкой.