Heat the milk, sift the flour through a sieve, melt the butter. Preheat the oven to 180 C°.
Подогрейте молоко, просейте муку через сито, растопите сливочное масло. Разогрейте духовку до 180 С°.
Mix milk, yeast and sugar in a container. After 5 minutes, add flour, salt, gradually pour in milk. Place in a warm place for 15 minutes. Add the egg and 40 g butter. Mix everything carefully and knead the dough. Leave the finished dough for 10 minutes.
Смешайте в емкости молоко, дрожжи и сахар. Через 5 минут добавьте муку, соль, постепенно влейте молоко. Поставьте в теплое место на 15 минут. Добавьте яйцо и 40 г сливочного масла. Все аккуратно перемешайте и вымесите тесто. Оставьте готовое тесто на 10 минут.
Divide the dough into equal balls and form them into a flat cake. Place jam in the middle of the cake and carefully form into a ball. Dip each ball into melted butter and place on a baking dish, leave for 10 minutes.
Разделите тесто на одинаковые шарики, сформируйте из них лепешку. В середину лепешки положите джем, сформируйте аккуратно шарик. Каждый шарик окуните в растопленное сливочное масло и уложите на форму для выпекания, оставьте на 10 минут.
Bake the buns for 25-30 minutes until the tops are golden brown.
Выпекайте булочки 25-30 минут, пока верхушка не станет румяной.
Sprinkle the finished buns with powdered sugar and cinnamon.
Готовые булочки присыпьте сахарной пудрой или корицей.