Preheat the oven to 180°C, sift the flour. Heat water and milk, separate the yolk from the white.
Разогрейте духовку до 180 °С, просейте муку. Подогрейте воду и молоко, отделите желток от белка.
In a bowl, mix sugar, salt, milk and water. Add yeast, butter, mix everything well and leave for 5-7 minutes until bubbles appear.
В миске смешайте сахар, соль, молоко и воду. Добавьте дрожжи, сливочное масло, все хорошо перемешайте и оставьте на 5-7 минут, пока не появятся пузыри.
Gradually add flour, knead the dough thoroughly for 10 minutes. Grease the dough with oil, cover with a damp towel, and place in a warm place for 1 hour.
Постепенно подсыпайте муку, тщательно вымешивайте тесто в течение 10 минут. Смажьте тесто маслом, накройте влажным полотенцем, поставьте в теплое место на 1 час.
Punch down the dough and divide into parts. Roll each part into a ball, and make a 1-centimeter thick disk from each ball. Place the discs on a baking sheet lined with parchment and leave to stand for 20 minutes.
Обомните тесто, разделите на части. Каждую часть скатайте в шарик, из каждого шарика сделайте диск толщиной по 1 сантиметру. На противень, застеленный пергаментом, выложите диски, оставьте постоять 20 минут.
Mix the yolk and 1 tbsp. water. Brush the pieces with yolk and water, sprinkle with sesame seeds. Bake for 20 minutes until golden brown.
Смешайте желток и 1 ст.л. воды. Смажьте заготовки желтком с водой, посыпьте кунжутом. Выпекайте 20 минут до образования золотистого цвета.
You can make burgers from the prepared buns.
Из готовых булочек можете делать бургеры.