Sift the flour.
Просейте муку.
Break the eggs into a deep bowl, add sour cream, salt, beat with a whisk or blender until smooth. Then stir slowly, gradually adding almond flour and psyllium, whisk and leave for 5 minutes to thicken slightly. Next, add baking powder and mix again.
В глубокую миску разбейте яйца, добавьте сметану, соль, взбейте венчиком или блендером до однородной массы. Затем медленно мешайте, постепенно добавляя миндальную муку и псиллиум, взбейте и оставьте на 5 минут, чтобы немного загустела. Далее добавьте разрыхлитель и еще раз перемешайте.
Place the frying pan on the fire, heat it up, add butter. When the butter melts, spoon the dough into the pan and fry over medium heat on both sides until golden brown.
Поставьте сковороду на огонь, разогрейте, положите сливочное масло. Когда масло растопится, положите ложкой тесто на сковороду и жарьте на среднем огне с двух сторон до румяности.
Serve pancakes with sour cream or berry sauce.
Подавайте оладьи со сметаной или ягодным соусом.