Thaw the fish, clean it of entrails and scales, then cut it into small pieces. Peel the onion and cut into small half rings. Heat a frying pan with vegetable oil. Peel the garlic and chop into small pieces.
Рыбу разморозьте, очистите от внутренностей и чешуи, затем разрежьте на небольшие кусочки. Лук почистите и нарежьте на небольшие полукольца. Раскалите сковороду с растительным маслом. Чеснок очистите и измельчите на небольшие кусочки.
Add all the necessary spices and chopped garlic to the hot oil in the frying pan, stir and keep in the frying pan for about 1 minute.
К раскаленному в сковороде маслу добавьте все необходимые специи и измельченный чеснок, перемешайте и держите на сковороде около 1 минуты.
Salt the fish, add chopped onion, stir and pour in oil with garlic and spices.
Рыбу посолите, добавьте к ней нарезанный лук, перемешайте и влейте масло с чесноком и специями.
Toss the fish with the oil and onion and let it simmer until the fish pieces turn pale. Place on serving plates and serve.
Перемешайте рыбу с маслом и луком, дайте настояться, пока кусочки рыбы не побледнеют. Выложите на порционные тарелки и подавайте к столу.
Garnish the resulting appetizer with fresh herbs, such as dill.
Украсьте получившуюся закуску свежей зеленью, например, укропом.