Preheat the oven to 180˚C. Prepare a baking sheet and parchment paper. Grate the cheese on a coarse grater. Let the butter melt a little and cut into small cubes.
Разогрейте духовку до 180 ˚C. Подготовьте противень и пергаментную бумагу. Сыр натрите на крупной терке. Маслу дайте чуть подтаять и нарежьте небольшими кубиками.
Mix all dry ingredients in a deep bowl. Add pieces of butter, milk and cheese. Knead the dough.
В глубокой миске смешайте все сухие ингредиенты. Добавьте кусочки сливочного масла, молоко и сыр. Замесите тесто.
Dust your work surface with flour. Roll out the finished dough into a layer 3 mm thick and cut into 1 cm strips.
Присыпьте рабочую поверхность мукой. Раскатайте готовое тесто в пласт толщиной 3 мм и нарежьте на полоски в 1 см.
Line a baking sheet with parchment paper. Place the chopsticks at a short distance. Place the baking sheet with the preparations in the oven for 12 minutes. The finished cheese sticks are golden in color.
Застелите противень пергаментной бумагой. Разложите палочки на небольшом расстоянии. Установите противень с заготовками в духовку на 12 минут. Готовые сырные палочки получаются золотистого цвета.
Place the cooled cheese sticks on a bread pan and serve with sauces.
Выложите остывшие сырные палочки на сухарницу и подайте с соусами.