Prepare your mixer. Cool the eggs. Preheat the oven to 80°C.
Подготовьте миксер. Яйца охладите. Духовку разогрейте до 80 °C.
Separate the whites from the yolks. Beat the egg whites with a mixer until stiff, add sugar and continue beating until soft.
Отделите белки от желтков. Взбейте белки с помощью миксера до устойчивой массы, добавьте сахар и продолжайте взбивать до мягкой массы.
When the mixture becomes soft, add sugar in portions, continuing to beat the whites until all the sugar has dissolved. Bring to a thick and stable foam. Add lemon juice to the cream and mix gently.
Когда масса станет мягкой, порционно всыпайте сахар, продолжая взбивать белки, пока не растворится весь сахар. Доведите до густой и устойчивой пены. Добавьте в крем лимонный сок и аккуратно перемешайте.
Transfer the cream into a piping bag. Line a baking tray with baking paper. Place the cakes at a small distance from each other, sprinkle powdered sugar on top.
Переложите крем в кондитерский мешок. Застелите противень бумагой для выпечки. Отсаживайте пирожные с небольшим расстоянием друг от друга, посыпьте сверху сахарной пудрой.
Bake the meringue in the preheated oven for 1 hour. Cool the finished cakes.
Выпекайте безе в разогретой духовке в течение 1 часа. Готовые пирожные остудите.
Serve meringue with tea and coffee.
Подавайте безе к чаю и кофе.