Pre-cool the oil. Measure the flour and sift into a separate bowl. Line a baking tray with baking paper.
Масло предварительно охладите. Муку отмерьте и просейте в отдельную чашу. Противень застелите пекарской бумагой.
In a deep bowl, combine flour, salt and cold butter. Grind everything with your hands until crumbly. Add sour cream to the resulting crumbs and knead the dough well until all ingredients are completely moistened. Wrap the finished dough in film and put it in the refrigerator for 30 minutes.
В глубокой миске соедините муку, соль и холодное масло. Перетрите все руками до крошки. В полученную крошку добавьте сметану и хорошо вымешивайте тесто до полного увлажнения всех ингредиентов. Готовое тесто заверните в пленку и уберите в холодильник на 30 минут.
Divide the dough into 2 parts. Roll out each part to a thickness of 1-2 mm. Roll the rolled out rectangles into a roll, sealing the seam well. Cut into 10cm cubes and dip the top side in sugar. Place on a baking sheet and bake in the oven at 160 degrees for 30 minutes.
Тесто разделите на 2 части. Каждую часть раскатайте толщиной 1-2 мм. Раскатанные прямоугольники сверните в рулет, хорошо заклеив шов. Нарежьте брусочками по 10 см и верхнюю сторону обмакните в сахар. Уложите на противень и выпекайте в духовке при 160 градусах в течение 30 минут.
Serve sprinkled with powdered sugar.
Подавайте к столу, посыпав сахарной пудрой.