Boil the shrimp and peel them. Cut the corn into circles, potatoes into slices, cut the sausages into rings. Finely chop the greens. Preheat oven to 220℃.
Отварите креветки, очистите их. Порежете кукурузу кружочками, картофель — дольками, колбаски нарежьте колечками. Зелень мелко нарубите. Разогрейте духовку до 220 ℃.
Make 4 boats from thick foil. Place equal parts of sausage, shrimp, corn and potatoes into each boat.
Из плотной фольги сделайте 4 лодочки. В каждую лодочку положите равную часть колбасок, креветок, кукурузы и картофеля.
Sprinkle the food in foil with salt, Provençal herbs, ground black pepper, and herbs. Add oil. Fold the foil tightly and place in the preheated oven for 30 minutes.
Посыпьте продукты в фольге солью, прованскими травами, черным молотым перцем, зеленью. Добавьте масло. Сверните плотно фольгу, отправьте в разогретую духовку на 30 минут.
Unwrap the finished dish in foil, sprinkle with finely chopped herbs or grated cheese.
Разверните готовое блюдо в фольге, посыпьте мелко нарезанной зеленью или натертым сыром.