Grate the cheese. Cool the butter to room temperature. Grease a baking dish with oil. Preheat the oven to 180 degrees.
Натрите сыр. Остудите сливочное масло до комнатной температуры. Смажьте форму для выпекания маслом. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Place the tilapia fillets in a baking dish and place them in the oven for 15 minutes.
Выкладывайте филе тилапии в форму для запекания и отправьте его в духовку на 15 минут.
While the fish is baking, mix mayonnaise, lemon juice, butter, Parmesan, herbs and salt in a plate. Stir until as smooth as possible.
Пока рыба запекается смешайте в тарелке майонез, лимонный сок, сливочное масло, пармезан, зелень и соль. Перемешайте до максимальной однородности.
Remove the tilapia fillet from the oven, brush it on both sides with the prepared sauce and place in the oven to bake for another 10 minutes.
Выньте филе тилапии из духовки, смажьте его с двух сторон готовым соусом и отправьте в духовку запекаться еще на 10 минут.
Garnish the dish with fresh vegetables.
Украсьте блюдо свежими овощами.