Rinse the liver thoroughly, remove films and vessels. Peel the onions, wash the apples. Prepare a baking sheet, sleeve and products according to the list.
Печень тщательно промойте, удалите пленки и сосуды. Почистите лук, помойте яблоки. Подготовьте противень, рукав и продукты по списку.
Place the prepared liver in a bowl. Cut the onion into transparent rings. Peel the apples from seed pods and cut into slices. Place onions and apples in bowl with liver.
В миску положите подготовленную печёнку. Лук нарежьте прозрачными колечками. Яблоки очистьте от семенных коробочек и нарежьте дольками. Сложите лук и яблоки в миску с печенью.
Pour in the oil, add the bay leaf, salt and pepper to taste. Mix all ingredients well. Place all ingredients into a sleeve. Tie the ends well to prevent the juice from leaking out.
Влейте масло, положите лаврушку, посолите и поперчите по вкусу. Хорошо перемешайте все ингредиенты. Переложите все ингредиенты в рукав. Хорошенько завяжите концы, чтобы не вытек сок.
Place the sleeve with the workpiece on a baking sheet. Don't forget to make several thin punctures in the center of the sleeve to allow steam to escape. Place the baking sheet in the oven and bake at 200˚C for 30 minutes.
Уложите рукав с заготовкой на противень. Не забудьте, сделать несколько тонких проколов по центру рукава, для выхода пара. Противень установите в духовку и выпекайте при 200˚C, 30 минут.
Remove the dish from the sleeve, place it in a deep plate and, garnish with dill, serve as a side dish.
Извлеките блюдо из рукава, выложите в глубокую тарелку и, украсив укропом, подайте к столу к гарниру.